donderdag: 30-nov-2023 , week 48
Zon op: 08:27;  Zon Onder: 16:24
Hallum: 02:53 uur
Temperatuur: -4.7°C; Wind: Zuid; Neerslag: 0.0 mm         

KNMI Verwachting.Een enkele (winterse) bui. In de nacht en ochtend plaatselijk glad of mist

Waarschuwingen 
Plaatselijk gladheid en dichte mist (code geel).

Vannacht ontstaat op steeds meer plaatsen mist. In de kustprovincies komt een enkele bui voor, in het noorden ook met sneeuw. In het midden en oosten valt op een aantal plaatsen (natte) sneeuw vallen. Verder is het plaatselijk glad door bevriezing en in het noordelijk kustgebied mogelijk ook door een enkele sneeuwbui. De minimumtemperatuur ligt rond -3 °C, landinwaarts kan het plaatselijk afkoelen naar -6°C. Er is weinig wind.

Vanochtend is er eerst nog op veel plaatsen (dichte) mist en kan het plaatselijk glad zijn. In het noordelijk kustgebied zijn er enkele buien met (natte) sneeuw. Er is weinig wind, aan de noordkust staat af en toe een matige west- tot noordwestenwind.
Vanmiddag lost de mist op de meeste plaatsen op, er zijn dan perioden met zon. Er zijn echter ook plaatsen waar het grijs en mogelijk ook mistig blijft. In het noordelijk kustgebied is een lichte bui met natte sneeuw mogelijk. De middagtemperatuur ligt tussen -1°C waar de mist hardnekkig blijft tot 5°C plaatselijk aan zee.
Vanavond is het droog, op een enkele lichte (sneeuw)bui in het noordelijk kustgebied na. Regionaal is het mistig. Het gaat overal licht vriezen. Aan de kust staat een matige noordoostenwind, landinwaarts is er weinig wind.

Komende nacht komt plaatselijk mist voor. De minimumtemperatuur tussen 0°C aan de kust en -6°C plaatselijk landinwaarts. Aan de kust staat een matige wind uit uiteenlopende richtingen. Landinwaarts is er weinig wind.

Morgenochtend is er vooral in het zuiden bewolking, in het noorden lost de mist op en dan zijn er perioden met zon. Er is weinig wind.
Morgenmiddag zijn er perioden met zon. In het zuiden is het eerst nog bewolkt. Op de Waddeneilanden is een enkele winterse bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt op de meeste plaatsen iets boven nul. Er is weinig wind.
Morgenavond is er in het noordelijk kustgebied een enkele winterse bui. Aan de noordkust staat een matige noordoostenwind, elders is er weinig wind.(Bron: KNMI)

30/11/2023 00.37 uur LT