dinsdag: 19-nov-2019 , week 46
Zon op: 8:09;  Zon Onder: 16:36
Hallum: 3:23 uur
Temperatuur: 8.2°C; Wind: NW; Neerslag: 0.4 mm         
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen

Opgesteld op dinsdag 19 november 2019 om 03.10 uur.

Wisselend bewolkt met vandaag enkele buien.


Vannacht is het wisselend bewolkt en trekken er enkele buien van noordwest naar zuidoost over het land. De minimumtemperatuur ligt tussen 1°C in het zuidoosten en 7°C in het noordwesten. In het zuiden van Limburg kan het aan de grond gaan vriezen. De wind draait naar west en is zwak tot matig, langs de westkust en op het IJsselmeer is de wind noordwestelijk en vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied krachtig, 6 Bft.

Vandaag overdag is het wisselend bewolkt. Vooral in de ochtend komen er nog enkele buien voor, in de loop van de dag verdwijnen de meeste buien en wordt het bijna overal droog. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is westelijk, later zuidwestelijk en wordt overal zwak tot matig.

In de nacht naar woensdag is het overwegend helder en zal er met name landinwaarts op veel plaatsen mist ontstaan. In het noordwestelijk kustgebied kan er nog een enkele lichte bui voorkomen. De minimumtemperaturen liggen tussen -3°C tot net boven het vriespunt in het noordwestelijk kustgebied en vooral daar waar de wegen nat zijn, kan het glad worden. De wind is zwak en komt voornamelijk uit een zuidelijke richting.

Woensdagochtend begint op veel plaatsen mistig, in het noorden kan de mist tot ver in de middag blijven hangen. Elders is het bewolkt maar in het zuiden kunnen in de middag enkele opklaringen voorkomen. De maximumtemperatuur komt uit op 4°C. De oostelijke wind is zwak, op het IJsselmeer en aan de kust matig. (Bron: KNMI)