vrijdag: 24-jan-2020 , week 03
Zon op: 8:34;  Zon Onder: 17:04
Hallum: 5:53 uur
Temperatuur: 3.5°C; Wind: ZZW; Neerslag: 0.0 mm         
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen

Opgesteld op vrijdag 24 januari 2020 om 03.23 uur.

Overwegend bewolkt en nevelig, in het zuid(oost)en mist.


Vannacht is het op de meeste plaatsen bewolkt en nevelig. Met name in het oosten en zuidoosten komt lokaal mist voor. Het is overwegend droog en de minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het noordelijk kustgebied en -2°C in opklaringen. De overwegend zwakke wind komt uit zuidelijke richtingen.

Overdag lossen nevel en mist op. Het blijft overwegend bewolkt en in het noorden en noordwesten kan er af en toe motregen vallen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 3°C in het zuidoosten tot 7°C in het noordwesten. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak tot matig.

In de nacht naar zaterdag is het overwegend bewolkt en in het noordwesten en noorden valt af en toe lichte (mot)regen. In het zuiden komen er enkele opklaringen voor, daarin kan nevel en lokaal mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen 6°C in het Waddengebied en lokaal -2°C daar waar het is opgeklaard. De wind komt uit zuid tot zuidwest is en zwak, aan zee soms matig.

Zaterdag overdag zijn er wolkenvelden aanwezig, maar schijnt vooral in het zuiden en midden de zon soms ook. Het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 6°C. De zuidelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)