zondag: 19-nov-2017 , week 46
Zon op: 8:09;  Zon Onder: 16:35
Hallum: 14:54 uur
Temperatuur: 8.1°C; Wind: 5 Bft.; Noord; Neerslag: 1.8 mm         
Verwachting

zondag 19 tot en met zaterdag 25 november 2017


Vandaag en morgen


Wisselend bewolkt met enkele buien. Langs de noordkust veel wind


Het is wisselend bewolkt met enkele buien. In het zuidwesten wordt het geleidelijk droog. De middagtemperatuur ligt rond 9°C. De wind komt uit west tot noordwest en is matig boven land. Aan zee is de wind krachtig, aan de noordkust hard, 6-7 Bft. Daar komen eerst nog zware windstoten voor van 80 km/uur.

In de nacht van zondag op maandag kan er plaatselijk nog een bui voorkomen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. Eerst zijn er enkele opklaringen, in de loop van de nacht neemt de bewolking van het westen uit toe. De minimumtemperatuur wordt circa 5°C bij een matige zuidwestelijke wind, langs de noordkust is de wind nog (vrij) krachtig.

Maandagochtend gaat het van het westen uit overal regenen. In de loop van de middag en in de avond kan de neerslag buiig van karakter worden. De middagtemperatuur varieert van 6°C in het noordoosten tot 11°C in het westen. De wind draait naar een zuidelijke richting en is matig van kracht, langs de kust krachtig. In de avond draait de wind naar west. (Bron: KNMI)