woensdag: 19-sep-2018 , week 38
Zon op: 7:17;  Zon Onder: 19:43
Hallum: 1:30 uur
Temperatuur: 15.4°C; Wind: 2 Bft.; Zuid; Neerslag: 0.0 mm         
De weersverwachting van het KNMI voor vandaag en morgen

Opgesteld op woensdag 19 september 2018 om 00.58 uur.

Vannacht weinig bewolking, overdag zonnig en warm met een vlagerige wind.


Vannacht is er alleen dunne hoge bewolking en blijft het droog. De minima liggen tussen 16°C aan de kust en 11°C plaatselijk in het oosten. De zuidwestenwind neemt af naar zwak tot matig, aan de kust naar vrij krachtig.

Overdag zijn er in het binnenland flinke perioden met zon, aan de westkust zijn er van tijd tot tijd wolkenvelden. Het blijft droog en de middagtemperatuur varieert van 20°C aan zee tot 28°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan de kust en op het IJsselmeer krachtig en in de avond hard. In de namiddag en avond komen aan de noordwestkust windstoten tot circa 70 km/uur voor.

In de nacht naar donderdag zijn er in het noordelijk kustgebieden wolkenvelden en daar kan ook wat lichte regen vallen. Elders is er weinig bewolking. De minima liggen rond 15°C. De wind is zuidwestelijk, zwak tot matig, aan de kust vrij krachtig tot krachtig.

Donderdag overdag is er in het noordwesten en westen vrij veel bewolking en in het noordwestelijk kustgebied kan eerst nog wat lichte regen vallen. Elders is er alleen dunne hoge bewolking en overheerst de zon. De middagtemperatuur ligt tussen 20°C in het noordwestelijk kustgebied en 27°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is overwegend matig, aan de kust krachtig. (Bron: KNMI)